Sunday, February 21, 2010

A treisprezecea aventura a lui Nias

"Daca deschid ochii o sa ma vars toata in afara ca o sticluta de ulei rasturnata pe masa. Daca mai stau mult cu ei inchisi o sa innebunesc de atata culoare. Nu am de ales, o sa ma scurg doar putin, printre gene." Sevolla miji putin ochii. Barbatul alb era in continuare aplecat deasupra pubisului ei, cu privirea incruntata. De cand il lasase sa o picteze pe piele, acum o saptamana, viata ei se schimbase complet. Abia mai manca iar de impreunat nici ca putea fi vorba, spre disperarea fiilor vraciului care scanceau seara pe lângă coliba ei, rugandu-se sa ii lase macar sa ii linga soldurile sarate. Refuzul ei era categoric. Nu, pana cand barbatul alb nu va sfârsi sa o deseneze. Aseara, il plesnise ingrozitor cu nuiaua peste fata, pe fiul cel mic, care se aruncase ca un pui de hiena catre sexul ei, schelalaind de pofta si, imediat apoi, de durere.
Pensula, racoroasa ca o limba de sarpe, aluneca neasteptat dinspre pubis catre abdomen. In acelasi timp un suvoi de culoare albastra i se varsa in stomac. Sevollei ii dadura lacrimile de placere, dar nu scoase un sunet. Oare cum ar fi reactionat barbatul alb daca ar fi stiut ca o picteaza cu adevarat pe dinauntru, nu pe dinafara? Si de ce o alesese tocmai pe ea. Sigur, in sat nu prea se gasea hartie, dar erau atatea fete tinere care i s-au oferit de cum l-au vazut, pe cand de ea a trebuit sa se roage saptamani intregi si de abia l-a lasat sa-i picteze o feriga pe glezna. Pamatuful subtire al pensulei se ridica catre sani. Inima ii plonja intr-o mare de galben. Picurii fierbinti o stropira pana in adancul sufletului. Barbatul alb era cu mult mai batran decat ea si zile la rand se intreba daca avea de gand sa ii ceara sa se impreuneze. Niciodata nu aduse vorba despre asta. De fiecare data, dupa ce termina isi punea in liniste vopselele la loc in cutie si o trimitea la rau sa se spele. Nu ii mai vorbea apoi tot restul zilei cu toate ca se intampla sa se intalneasca de mai multe ori prin sat. Astazi insa era altceva. In lumea ei de culoare, Sevolla era fericita. Pictorul isi iubea lucrarea si dovada statea erecta, foarte aproape de mana ei.
Mai devreme refuzase categoric sa se dezbrace pana cand nu se dezbraca si el. Barbatul nu intelegea. O certa ca ii facea probleme, ca batranii din sat ar putea interpreta altfel orele lor de pictura, dar cand o vazu indaratnica ca un catar, ofta invins si isi scoase hainele de pe el. Sevolla batu din palme razand multumita si se culca apoi ascultatoare pe rogojina. Pensula ii umezi tamplele si fata fu din nou nevoita sa deschida ochii pentru a nu lesina de atata culoare.Gandurile ei se topira intr-o furtuna de rosu care ii incordara ceafa si spatele. Isi opri privirea asupra penisului erect al barbatului alb care era preocupat sa combine verdele cu putin albastru si parea ca nici nu o observa. Sevolla se gandi ca dupa ce va termina se va ridica si isi va lipi gura de barbatia lui pana cand o va inunda cu samanta pe care si-o imagina incredibil de amara. Se temea insa ca Nias sa nu o respinga si sa rada de ea. Asa cum rasese cand ii spusese ca ea nu se uita niciodata la desenele de pe piele, ca sare in rau aproape cu ochii inchisi. Nici macar nu o intrebase de ce, ar fi avut ocazia sa ii spuna de culorile din interior, ci rase zgomotos si ii trase pe pantece o linie neagra. Sevolla se simti taiata in doua si inchise orgolioasa ochii...

1 comment:

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!